Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Επειδή η Ελλάς τελεί υπό ομηρία σήμερα και αφανίζεται η προοπτική του μέλλοντός της.
Επειδή η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και τις τύχες του Λαού τις ορίζουν ανθελληνικά κέντρα.
Επειδή  βαίνουν προς υλοποίηση οι Νεοταξικοί σχεδιασμοί για εθνικό ευνουχισμό .
Επειδή εγκλωβισθήκαμε, από τις τραγικές πολιτικές επιλογές ανεπαρκών και προδοτικών ηγεσιών.
Επειδή με την υπάρχουσα παθογόνο κατάσταση η Ελλάς οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και ο Ελληνισμός σε τροχιά αφανισμού.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ιδρύεται νέο Κίνημα Ελλήνων Πατριωτών, που καλεί τον Ελληνικό λαό να ξυπνήσει από τον λήθαργο του, ώστε να δοθεί ο αγώνας για τη σωτηρία της πατρίδας.
Η Εθνικιστική Ένωσις Ελλάδος(ΕΕΕ), που ξεκινά πάραυτα τον ανυποχώρητο αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη και υπερήφανη , θα παλέψει για:
·         Απελευθέρωση της χώρας από τις κατοχικές δυνάμεις των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους.
·
·         Λύση Εθνική, στηριζόμενη στις βάσεις των διανοητών του Ελληνικού Εθνικισμού.
·         Κράτος,  όπου θα διοικούν οι άριστοι.
Η Εθνικιστική Ένωσις Ελλάδος(ΕΕΕ), θα αγωνισθεί για:
·         Συσπείρωση όλων των Ελλήνων  Πατριωτών ανεξαρτήτως λοιπών παρονομαστών πολιτικών καταβολών με μόνο κριτήριο το πατριωτικό συναίσθημα.
·         Πολιτικό και πολιτισμικό αγώνα, ενάντια στην νεοταξική εθνοδιάλυση..
·         Μακρόχρονη προσπάθεια ρεαλιστικής πολιτικής αντίστασης στο διεθνή οικονομικό επεκτατισμό, με μόνο στόχο την σωτηρία της Ελλάδος.
Ελευθερία, Ανεξαρτησία για το Ελληνικόν Έθνος.
Η Εθνικιστική Ένωσις Ελλάδος(ΕΕΕ), προτάσσει τις αξίες της Ελληνικής σκέψης . Αυτά ακριβώς τα ιδεώδη που καταπατούνται βάναυσα από του νεοταξίτες και τους γραικύλους υποτακτικούς τους.
Προτάσσουμε την άμεση και χωρίς διαπραγμάτευση ,εκδίωξη όλων των παρανόμων στοιχείων που έχουν εισβάλλει στη χώρα μας.
Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τις υπό κατάληψην βαρβάρων,αλύτρωτες Πατρίδες μας(Κύπρος,Β.Ηπειρος,Ιωνία).
Ειδικά για το μέγα Εθνικόν ζήτημα της Κύπρου, συνεχίζουμε κόντρα σε κάθε άλλη προδοτική επιλογή να ζητούμε την άμεση αποχώρηση της βαρβαρικής κατοχικής δύναμης και την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένωση με τη μητέρα Πατρίδα.
Απαιτούμε να τεθούν εκτός νόμου, κάθε οργάνωση, κόμμα ή κίνημα που εκφράζεται ή δρα με ανθελληνικό και προδοτικό τρόπο.
Αγωνιζόμαστε για την άμεση αλλαγή του δυτικού κακέκτυπου «δημοκρατίας» και τον πολιτικό της επανΕλληνισμό.
Διεκδικούμε το ρόλο μας, ανάμεσα σε μια Ευρώπη αποτελούμενη από Εθνικά αυτόνομα και ανεξάρτητα Έθνη, κόντρα σε κάθε λογική διεθνισμού και συλλογικής ευθύνης. Μέλημα μας ο αγώνας υπέρ του Ελληνικού Λαού και μόνον.
Η Εθνικιστική Ένωσις Ελλάδος(ΕΕΕ) πέραν των Εθνικών θεμάτων, πιστεύει και θα παλέψει για:
·                  Δικαιότερη Κοινωνία, με συνοχή και αξιοκρατία.
·                  Καλύτερο περιβάλλον, σε μια Ελλάδα που η φύση υποβαθμίζεται διαρκώς.
·                     Περιορισμό των άνομων συμφερόντων κάποιων και των «σκοτεινών όψεων» του Κράτους που έχουν παγιώσει έναν κόσμο φθοράς στην Ελληνική Κοινωνία.
·                     Διατήρηση της ταυτότητας της Ελληνικής μας πατρίδας και του Ελληνικού χαρακτήρα της παιδείας μας.
Μόνο η εκρίζωση της σήψης και της παρακμής, μόνο η εξυγίανση της πολιτικής και κοινωνικής τάξης, μπορούν να προσφέρουν προοπτική σε έναν μακρόχρονο, σθεναρό και ανυποχώρητο αγώνα για την Αναγέννηση του Έθνους μας.
Καλούμε όλες τις δυνάμεις εκείνες που παλεύουν για την Εθνική αξιοπρέπεια να συμπορευθούν μαζί μας, στον ανυποχώρητο αγώνα που ξεκινάμε.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

    Για την Εκτελεστική Γραμματεία
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



2 σχόλια:

nefeli είπε...

Δεν σε βρήκα αλλού.Εχω μπλοκαριστεί και δεν μπορώ να στείλω.Αυτά ηθελα να σου πω.
Στην γειτονιά μου φέτος απελάθηκαν 2 νέα παιδιά.Αλβανοί .Και η κοπέλα και το αγόρι ήταν εδω από τα 8τους. Μιλάνε μόνο ελληνικά, οι φίλοι και η οικογένειά τους ειναι ελλάδα.φετος θα κάνουν χριστούγεννα χωριστά από την οικογένειά τους.Στην Παλαιστίνη εντωμεταξύ θρηνούν ακόμα νεκρούς.Στην ελλάδα υπάρχει μαφία, κυκλοφορούν όπλα και ναρκωτικά. Είναι ρόλος της αστυνομίας να κάνει κατι γιαυτό.και της πολιτείας.Αλλά δεν γίνεται.Γιατί δεν γίνεται?Γιατί όλοι ξέρουν ότι πχ δουλευουν για το μεγαλομαγαζάτορα στην Πατρα,που διακινεί κοκα στο νυχτερινό του μαγαζί.Ο αστυνομικός μπορεί να ξέρει μπορεί να τα παίρνει πάντως δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει αυτό.Στην μαφία αυτή θα υπάρχουν και ρωσοι και μαυροι.Το προβλημα δεν ειναι αν ειναι ελληνας ή ξένος . Το πρόβλημα ειναι ότι υπάρχει μαφία και πανε και δουλευουν γι αυτήν.Ο Βενιζέλος κατα καιρούς έχει βγάλει νόμους έχει προσθέσει νόμους,για να εξυπηρετήσει συμφέροντα.τα δικά του,ή δικών του. Εχει 27 ακίνητα και καταθέσεις σε αρκετες τράπεζες.Ο πάχτας είχε ξεπουλήσει στην χαλκιδική εκταση σε εταιρία για να γίνουν μεταλλεία χρυσού.για 11 εκατ.Αν γίνουν τα μεταλλεία η εταιρία αυτή θα πάρει όλο το χρυσό μας και θα φύγει.θα καταστρέψουν το αρχέγονο δάσος θα μας γεμίσουν χημικά κι ο Μπόμπολας θα βγάλει ένα 5%.Γιατί οι υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου βγαζουν κατι.Οι υπόλοιποι αν πεθάνουμε στο δρόμο χέστηκαν. Το χαρατσι στη δεη κριθηκε αντισυνταγματικό. ερχεται ακόμα βέβαια με την δεη. και ειναι απαράδεκτη αυτή η εκτακτη εισφορά.δεν θα επρεπε να υπάρχει αυτός ο φόρος γιατί ήδη το πληρωνουμε το ακίνητο με την φορολογική δηλωση,γιατί τα λεφτά θα τα φανε παλι,γτ ο αλαφούζος δεν θα το πληρωσει γιατί εχει τα κονέ,γιατί θα μας δημευσουν στο τέλος τα σπίτια. Στον δρόμο υπάρχουν άστεγοι,κάποιοι ειναι πρεζακια, κάποια εχασαν το σπίτι τους.οι αυτοκτονίες εχουν αυξηθεί.Γιατί η ζωή αυτή δεν αντέχεται,γιατί εχουν πάθει καταθλιψη,γιατί όταν κάποιος σου παίρνει τα λεφτά σου παίρνει το μέσο με το οποιο ζεις.Αρα σε σκοτώνει.αργα ή γρήγορα.Εγω δεν έχω δουλειά .εχω σπουδάσει αλλά δεν βρίσκω ούτε σε καφέ.Είναι κρίση δανειζόμαστε λεφτα σαν χωρα κι όλα πάνε στην σωτηρία των τραπεζων.Να σωθούν οι τραπεζες που μας κλέβουν με τον τόκο τόσα χρόνια.που δανειζουν αέρα κοπανιστό κτους επιστρεφουμε λεφτα που βγήκαν με το ιδρωτα μας.Συντομα θα ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα.Αν κάνω παιδιά ή εγγόνια μπορεί να μην υπάρχει δωρεάν εκπαιδευση."Μα θα είναι ανταγωνιστηκά" Χεστηκα.
Η βασιλισσα της Αγγλίας έχει αμύθυτη περιουσία. Το ίδιο και μερικοί άλλοι στον κόσμο. Γαμανε και δέρνουνε.
Οταν ο Κορκονέας σκοτωσε τον αλέξη δεν σκεφτόμουν έκλαιγα.Οταν πήγα στο κέντρο για να διαμαρτυρηθώ εναντίον της κυβέρνησης εφαγα απειρα χημικά.παλι εκλαιγα.όταν πεθαναν παιδιά στην παλαιστίνη παλι εκλαιγα.γιατί όταν γίνεται μία αδικία, όταν καποιος υποφέρει,όταν καποιος πονάει υποφέρω . γιατί ειμαι ανθρωπος.ειμαι και ελληνίδα. αλλα κυρίως ειμαι ανθρωπος. η ανθρωπιά είναι πάνω από το εθνος. Εχθρός μου είναι ο εχθρός της πατρίδας μου,εχθρός μου ειναι ο εχθρος της ανθρωπότητας.Δεν ειμαι αναρχική,ούτε αριστερη ούτε δεξια,ούτε τίποτα.ειμαι άνθρωπος.

nefeli είπε...

Δεν μου φταίει ο διπλανός μου που θέλει να ζήσει ειρηνικά κι όμορφα .Μου φταίει αυτός που έχει την εξουσία και καταστρέφει τις ζωές μας. που ελεγχει την τηλεόραση,την γνωμη μας την αλήθεια και έχει και τα τσιράκια του.ο μπάτσος που σιχαίνομαι δεν εισαι εσύ.ειναι αυτός που βαραει αλύπητα στον 6ο της γαδα γιατί νιωθει γαματος και δυνατός.ο δημοσιογραφος που σιχαίνομαι δεν ειμαι εγω.ειναι ο αναστασιάδης η τρέμη κι ο πρετεντέρης που λένε ψεματα που τρομοκρατούν και βιάζουν συνειδήσεις.Μεχρι πότε θα παίζουμε οικιοθελώς το παιχνιδι του διαιρει και βασίλευε. δλδ αμα γίνει εμφυλιος που θα σκοτωνονται δεξιοι και αριστεροί τι θα βγει.ή ο αριστερός είνα απατρις? ή ο εθνικιστής είναι πάντα σωστός και ακριβοδίκαιος. δεν επιλεγω καμια πλευρα.μας εχουν χωρίσει σε κόμματα και κομματάκια,σε στρατόπεδα και ομαδούλες και κάνουν τον διαιτητή. αμα εσύ νομίζεις ότι με το να με κράξεις εκανες κατι δεν εκανες.ο μπομπολας ο αλαφούζος ο παγκαλος κοιμουνται ήσυχα,περνανε ωραία, εμεις υποφέρουμε.δεν θα τσακωθω με το μεταναστη .αυτός ειναι εδω γιατί κάποιοι αποφάσισαν να μην τους δεχονται πουθενα αλλού.θα συμμαχήσω με όποιον μπορώ για να φυγουν αυτοί από την εξουσία.αυτός ειναι ο σκοπός,αυτός ο εχθρός.για μένα τζαμπα φανατίζεσαι.θέλει διάλογο θέλει επιχειρήματα θέλει να βάζεις νερό στο κρασί σου και να προσπαθείς να καταλάβεις την αλλη πλευρά. αλλωστε τι κοστίζει να ονειρευεσαι εναν κόσμο ελευθερο και ανθρωπους ευτυχισμένους. δεν θέλω ευτυχία μόνο για μένα και τους δίπλα μου .θέλω για όλους.αν το καταλάβουμε καποια στιγμή ίσως να πολεμήσουμε και μαζί.Καλές γιόρτες.Νεφέλη

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Αλέξανδρος Ζερζελίδης